LEZINGEN en andere praatjes

Paul van der Wal fotografie-Brenda Stelpstra VA op Maat BVassist Lq9

Brenda in jouw organisatie?

Ik kan meer dan alleen een traject aanbieden. Wat ik ook best goed kan is praten en zo mijn kennis delen. Een lezing is dan ook absoluut een aanrader!

Zo veel dingen die ik zou kunnen vertellen! Dat is wel een lezing waard! Maar waarom moet je nou mij hebben?

Als ervaringsdeskundige weet ik veel van netwerken. Heel veel. Niet alleen hoe het moet. Maar ook wat het je brengt. Als coach ben ik erachter gekomen dat het voor veel vrouwen echt wel anders is. En bij nader onderzoek weet ik ook waarom!

Mijn visie op netwerken is best anders dan de mainstream. Dat zorgt voor veel aah momenten. Maar wat ik nog belangrijker vind is dat het zorgt voor inzicht in dat verschil van netwerken tussen mannen en vrouwen. En daardoor voor meer resultaat uit dat netwerken bij zowel mannen als vrouwen. Het is dus zeker geen lezing alleen voor vrouwen!

Naast praten over netwerken kan ik ook heel goed praten over samenwerken.

De voor en nadelen ligt ik uit. Maar ook wat samenwerken nou eigenlijk voor invloed heeft op een mens! En waarom de ene persoon dit beter kan dan de andere. Wat maakt dat ik met persoon x wel kan samenwerken en met persoon y niet? En wat kunnen we daar aan doen?

Ook hier geld dat mijn visie zorgt voor wat mijn lezing onderscheid van anderen. Een tipje van de sluier: ik vind dat als je niet kunt samen werken met een bepaald persoon, je dat ook vooral niet moet doen!

Deze kennis ga ik natuurlijk niet alleen maar zenden.Tijdens een lezing van mij moet je aan de bak! Zowel fysiek als mentaal.

En andere praatjes

Lezingen geven is 1 onderdeel van mijn repertoire. Keynotes, workshops en dagvoorzitterschap liggen allemaal binnen de mogelijkheden.

Een lezing duurt gemiddel 45 – 60 minuten. Een workshop kunnen we een halve of een hele dag over doen. En een keynote hebben we vaak in  20 – 30 minuten achter de rug.

Kortom voor ieder wat wils! Download mijn menukaart om de meest up to date info hierover bij de hand te hebben.

NIEUW!
BROWNBAG SESSIES!

Het woord zegt het al een beetje. Vanuit Amerika overgewaaid, lunchsessies.

Tijdens de periode van de lunch zijn mensen ontvankelijker voor informatie. Hier wordt op ingespeeld door tijdens deze periode inspiratiesessies te doen. Zo’n sessie duurt gemiddeld 2 uur. Mensen eten tijdens de sessie hun bammetje (of iets anders uit hun Brownbag) en kunnen in een ongedwongen sfeer met het onderwerp bezig zijn.

Zie de menukaart voor de opties!

 

Wil je meer info of een boeking doen?

M: Brenda@bvassist.com

T: 06 5200 4275

Veelgestelde vragen

Kan het ook op maat?

Natuurlijk! Eigenlijk kan natuurlijk bijna alles. Zolang we maar goed duidelijk hebben wat, hoe, waar, wanneer en hoe lang. Een lezing is eigenlijk altijd op maat, omdat ik inspeel op het aanwezige publiek

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Als ik kan, dan kan ik! Het is alleen wel goed om de tijd te nemen zodat we zeker weten dat we een match zijn en zodat we alle afspraken duidelijk hebben.

Hoe zit dat met de kosten?

Mijn tarief is gebaseerd op wat sprekers gemiddeld vragen voor een lezing. De bedragen die op de menukaart staan zijn exclusief BTW en inclusief alles wat met de lezing te maken heeft.

Kan ik vergoeding/korting krijgen als ik jou boek?

Voor onderwijsinstellingen en zorg organisaties geef ik 15% korting op de totale factuur. Voor een workshop of lezing van mij zijn er geen externe vergoedingen mogelijk.

Kan de lezing ook in het Engels?

Ja zeker! Ik kan goed Engels. Er is dan wel een 10% toeslag. Dit omdat ik mijn lezing in het Engels altijd laat nakijken en waar nodig laat aanpassen door een externe partij, zodat ik altijd een kwalitatief goede lezing kan geven.

Ben ik wel de juiste doelgroep voor jouw aanbod?

Ja! Absoluut! Zeg ik inderdaad heel stellig. Iedereen heeft te maken met netwerken en samenwerkingen. Mijn visie op deze beide onderwerpen is anders. En dat maakt dat het voor iedereen interessant is om een andere kijk te ontwikkelen hierop.

IK HEB ER ZIN IN!!

Brenda Stelpstra | Luzacware 36, 8014 PG Zwolle | 06-52004275 | info@bvassist.com | KVK 73568368 | Btw: NL001436564B30 | Powered by Themeglory