WIE BEN IK?

Brenda Stelpstra

Naast echtgenote, moeder, familiemens en vriendin, ben ik een gedreven, sociaal en functionele allesweter.

Als audicien en vestigingsmanager heb ik 12 jaar lang veel ervaring opgedaan op veel verschillende vlakken. Sociaal, research en marketing zijn een paar voorbeelden van de taken die ik uitvoerde.

Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat ik een sociaal dier ben en graag mensen help problemen op te lossen. Hierdoor kreeg ik meer interesse in bedrijfsvoering en de processen daar omheen. Ook de HR kant kreeg mijn aandacht. Hierdoor ontwikkelde ik grote belangstelling in “hoe kan het beter?” en “hoe kan het efficiënter?” theorieën.

Mijn interesse voor ondernemen werd gewekt doordat mijn echtgenoot Paul van der Wal zijn eigen bedrijf in fotografie startte. Inmiddels een paar jaar verder, met vallen en op staan, de ins en outs van ondernemen eigen gemaakt. En Paul van der Wal fotografie is een goed lopend bedrijf geworden. Niet onbelangrijk!

Ik merkte dat mijn kennis breed is en het begon bij mij binnen te komen dat ik daar wat mee kon doen. Ik kan ondernemers helpen. Na goed onderzoek kwam ik uit bij Virtual Assistant. Alles binnen dit vak spreekt mij aan! Troubleshooter, ondersteunen, samen verder denken, structuur en houvast bieden. Alles komt neer op helpen en problemen oplossen.

De knop ging om en het starten kon beginnen. Een opleiding bij VA Business Academy en veel netwerken verder, ben ik hier waar ik wil zijn. Als Virtual A-player jouw bedrijf samen naar een hoger platform tillen. Samen zetten we de de puntjes op de i!

Brenda Stelpstra | Luzacware 36, 8014 PG Zwolle | 06-52004275 | info@bvassist.com | KVK 73568368 | Btw: NL001436564B30 | Powered by Themeglory