Waarom moet je nou mij hebben?

 

Als audicien en vestigingsmanager heb ik 12 jaar lang veel ervaring opgedaan op veel verschillende vlakken. Sociaal, research, marketing en samenwerken zijn een paar voorbeelden van de taken die ik uitvoerde. Dit was natuurlijk werken in loondienst en daar heb ik veel geleerd over wat kwetsbaarheid en onbegrip op de werkvloer voor gevolgen heeft.

 

In mijn tijd in loondienst heeft het gebrek aan kwetsbaarheid en onbegrip bij leidinggevenden en ook bij mijzelf tot een hele dikke vette burn-out geleid. Echt eentje die je niemand toewenst! Na de burn-out was er een interne coach die zei dat er voor mij misschien een andere uitdaging nodig was. Dit vond ik niet leuk om te horen, maar was wel heel waar. Dat werd ondernemen!!

 

Ik heb de afgelopen jaren heel wat ervaring mogen opdoen als VA bij veel verschillende klanten. Zo werk ik al meer dan 4 jaar samen met de Structuurjunkie van Nederland: Cynthia Schultz en meer dan 3 jaar met bestseller auteur Elke Wiss (Socrates Op Sneakers, Ze Filosofeerden Nog Lang En Gelukkig). Maar ook een aantal trainers en coaches en zelfs techbedrijf, De Techkoningin!

 

Ik heb hun teams zien groeien en mogen helpen met samenstellen en zo mijn vaardigheden als HR manager mogen ontwikkelen.

 

Bij mij thuis is het gezellig druk. Mijn 2 zoons met ASS en ADHD houden mij heerlijk bezig met hun eigen mooie karakters. En ook mijn man Paul van der Wal met zijn eigen bedrijf als fotograaf doet mee met onze volle week.

 

In mijn tijd als VA (ZZP) kreeg ik in 2022 de diagnose baarmoederhals kanker. De behandeling en herstel waren erg intensief. Maar misschien is het voortraject en natraject wel een veel beter voorbeeld van hoe kwetsbaarheid mij geholpen heeft.

 

Ik voelde mij al zeker 3 jaar voor deze diagnose minder goed. Hier heb ik altijd open over gecommuniceerd en dit zorgde altijd voor een samenwerking met begrip! Na de behandeling d.m.v. chemo en bestraling is het herstel lang. En daardoor frustrerend. Door hier open over te zijn, konden mijn opdrachtgevers en ik hier altijd goed over praten.
Het zorgde bij al deze verschillende klanten ervoor dat ik heb kunnen ervaren wat een gelijkwaardige samenwerking doet en hoe je dit kunt bereiken.

 

Mijn opleiding als HR-manager heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er een passie is ontstaan om kwetsbaarheid te stimuleren en onbegrip van de werkvloer te bannen. En die wil ik nu breed verkondigen zodat iedereen ten alle tijde met iedereen op een fijne manier kan samenwerken!

Brenda Stelpstra | Luzacware 36, 8014 PG Zwolle | 06-52004275 | info@bvassist.com | KVK 73568368 | Btw: NL001436564B30 | Powered by Themeglory